Sv Hielpen

Nieuws

Afgelopen weekend stonden er 5 wedstrijden op het programma voor SV Hielpen. 's Ochtends speelden de 4 jeugdteams en 's middags was het de beurt aan het eerste.

De uitslagen bij de jeugd waren als volgt:

- Scharnegoutum E1 - Hielpen E1 5-0

- Franeker E6 - Hielpen E2 0-8

- Hielpen E3 - Makkum E3 6-2

- Hielpen F1 - Sneek F5 12-1

Zoals eerder gezegd, was het ’s middags de beurt aan het eerste. Het eerste moest aantreden tegen Woudsend. De laatste wedstrijd die het eerste heeft gespeeld tegen Woudsend werd verloren met 4-1. Mocht het eerste de punten in Hindeloopen weten te houden was er een mooie kans om nog 9e te kunnen worden. Het liep echter anders het eerste verloor met 2-4. Nadat het spel over en weer ging kwam Woudsend na ca. een half uur op 0-1. Het eerste had hier snel een antwoord op en maakte de 1-1, goal van Robert Stallmann. De gelijkmaker mocht echter niet baten. Woudsend scoorde voor rust nog de 1-2 en 1-3. Zo was de ruststand 1-3.

Vlak na rust ging het spel over en weer en heeft het eerste de kansen gehad om op 2-3 te komen. De kans om op 2-3 te komen werd uiteindelijk benut door Remco Kuipers. Dit mocht echter niet baten, Woudsend maakte vlak hierna de 2-4. De volgende en laatste wedstrijd voor het eerste is tegen SVBS.