Sv Hielpen

Nieuws

SV Hielpen is voor het seizoen 2017/2018 ingedeeld, in de 5e klasse A, bij de volgende teams:

- Bakhuizen

- Blokzijl

- Boornbergum (za)

- Ens

- Espel

- HJSC

- Heerenveen (za)

- IJVC

- MSC

- Sneek (za)

- Woudsend

Nieuw in dit seizoen zijn Bakhuizen, Boornbergum en Heerenveen. Bakhuizen heeft na jaren op zondag te hebben gespeeld, afgelopen seizoen besloten om over te gaan naar het zaterdag voetbal. Vorig jaar heeft Hielpen wel een bekerwedstrijd gespeeld tegen Bakhuizen. Destijds werd het 4-1 voor SV Hielpen.

Naast Bakhuizen is Boornbergum een nieuwkomer. Boornbergum is veelal ingedeeld geweest bij teams uit andere omstreken. Dit jaar zijn zij ingedeeld in de 5e klasse A.

Als laatste is Heerenveen nieuw op zaterdag. Deze club speelt op zondag in de hoofdklasse tegen o.a. Sneek Wit/Zwart. Ze gaan het nu ook proberen om op zaterdag te spelen.

Voor het seizoen 2017/2018 is SV Hielpen voor de beker ingedeeld bij de volgende teams:

- Workum

- Oeverzwaluwen

- Arum

Het is een poel met twee derby's voor SV Hielpen. Daarnaast is bij Arum Erik Beuckens trainer. Hij is oud trainer van SV Hielpen. Dit alles maakt het voor SV Hielpen een mooi weerzien om tegen deze teams te voetballen.