Verslag en foto's van de wedstrijd Hielpen 1 - VVI 4 (21/9/2019)

De eerste wedstrijd van het seizoen was tegen VVI 4. Twee jaar terug speelden we ook tegen VVI 4 en destijds wonnen we 3-2 en 4-3. Hoe anders was dit tijdens de eerste wedstrijd hoewel we meer hadden verdient, eindigde de wedstrijd in een 5-6 nederlaag.

De eerste helft had Hielpen, VVI goed bij de keel. Dit resulteerde ook in een prachtige goal voor Hielpen. Lang kon Hielpen hier niet van genieten het stond al snel 1-1. Vervolgens zette Hielpen verder door en kwam al snel op 2-1 en 3-1. Een van de twee goals was een cadeautje voor Hielpen. De keeper liet de bal los voor de voeten van Robert. De andere goal was van Freek de Jong. Vervolgens deed VVI nog iets terug. De ruststand was dan ook 3-2.

De tweede helft begon voor Hielpen wat rommelig. Dit resulteerde in een goal voor VVI. Hierna counterde en knokte Hielpen zich weer naar een voorsprong. De goal werd gemaakt door Robert Stallmann. Doordat het rommelige spel verder doorzette volgden er meer tegengoals. Twee goals uit dodespel momenten (2x een corner) en een penalty. De 4-4 van VVI was daarnaast ook een eigen goal. De penalty was de 4-6. Zo keek Hielpen dus van een 3-2 voorsprong tegen een 4-6 achterstand aan. De laatste goal van Hielpen was een goede aanval die afgemaakt werd door Rik Kroon.

De volgende wedstrijd voor Hielpen is tegen Scharnegoutum 3.