Vacature hoofdtrainer SV Hielpen 2021-2022

SV Hielpen is voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een hoofdtrainer voor de A-selectie. Het eerste elftal van SV Hielpen zal uitkomen in de 5e klasse regio Noord.

Na een aantal jaren afwezigheid zal SV Hielpen volgend seizoen 2021-2022 weer uitkomen in de standaardklasse. Het nieuw opgerichte team bestaat uit een mix van met name jonge spelers en enkele ervaren voetballers.

Wij zoeken iemand die:

• Minimaal in het bezit is van trainerslicentie UEFA C / TCIII
  • Ambitieus is en met zijn aanwezigheid en kwaliteit de selectie naar een hoger niveau kan brengen
  • Verzorgt trainingen voor 2 avonden in de week
  • Coacht en begeleidt het eerste elftal op de wedstrijddagen
  • Betrokken is bij en overlegt met de begeleiding van het 2e elftal over de wedstrijdselecties
  • De juiste balans kan vinden tussen prestatiedrang en plezier
  • Betrokkenheid bij onze club

Wat biedt de vereniging:

• Een kleine, warme vereniging met betrokken leden
  • Een ambitieuze selectie met een goede balans tussen talentvolle jonge en ervaren spelers
  • Aankomende jeugd (huidige situatie: 5 jeugdteams, waarvan 2 elftallen: JO14, JO15)
  • Een uniek en authentiek sportcomplex met prima trainingsfaciliteiten
  • Een passende financiële vergoeding (passend bij het niveau)

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie met je CV voor 26 maart naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Sjoerd Bokma (telefoonnummer 06-23496436).