Hielpen 2 wacht nog steeds op eerste doelpunt

Nadat de eerste twee wedstrijden verloren gingen tegen het sterke Bolsward en Oeverzwaluwen waren er vandaag (lees zaterdag 2 oktober) nieuwe kansen tegen het vierde elftal van SDS. Met de nodige frisse moet werd de wedstrijd gestart. In het begin kwamen de Hielpers al snel onder druk te staan. Een paar knappe reddingen van Wieger en goed verdedigingswerk van de Hielpers zorgde ervoor dat de stand lang 0-0 bleef. Tot een kwartier voor rust bleef de situatie ongeveer ook gelijk, tot er een man van SDS vrij voor de Hielper goal verscheen. Dit zorgde ook gelijk voor de openingstreffer. Even later kreeg SDS weer een dot van een kans die er ook in ging. Zodoende was de ruststand dan ook 2-0 in het voordeel van de ploeg uit Easterein.

In de tweede helft kregen de Hielpers wat meer vat op de wedstrijd. Er waren kansen over en weer en het vertoonde spel stelde leider Fedde gerust. Verder waren er een paar prachtige kansen te noteren. Uit een vrije trap kreeg Roelof de bal op de voet, echter die schoot net over. Verder was er nog een kans te noteren voor Ruurd, die de bal net in het zijnet schoot. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in het 2-0 in het voordeel van de thuisploeg. Hierdoor wacht het tweede nog steeds op de eerste punten en de eerste goal. Nieuwe ronde nieuwe kansen in de volgende (thuis)wedstrijd tegen het 3e elftal van Bakhuizen.