Verslag van 9 oktober 2021

Er stonden op zaterdag 9 oktober verschillende wedstrijden voor SV Hielpen op het programma. Er waren 2 wedstrijden die helaas geen doorgang konden vinden. Dit waren de wedstrijd van de JO17 tegen de JO17 van Aengwirden uit Tjalleberd en die van het tweede elftal tegen het derde elftal van Bakhuizen. Dit team heeft zich namelijk teruggetrokken uit de competitie.

Zodoende waren er nog 4 wedstrijden over. 's Morgens speelde eerst de jeugd. De eerste wedstrijd betrof de JO11 tegen de JO11-2 van vv Balk. Deze wedstrijd is jammer genoeg voor de Hielpers geëindigd in een 2-10 verloren wedstrijd. De andere wedstrijd was van de JO15 tegen LSC JO15-3. In een zwaarbevochten wedstrijd werd met 2-1 gewonnen. In de rust stonden de Hielpers knap met 2-0 voor, waarna men in de tweede helft onder stevige druk kwam te staan. Ondanks dit zijn de punten binnen gesleept. De JO15 staat nu na 3 wedstrijden op de vijfde plaats met 6 punten.Het laatste jeugdteam dat op 9 september in actie kwam betrof de JO12. Zij hebben met 0-7 gewonnen van de JO12-4 van SC Joure. Na 6 wedstrijden staat de JO12 met 18 punten op de eerste plaats.

's Middags was het de beurt aan het eerste in Nieuwehorne tegen het eerste elftal van USIROS. De wedstrijd is jammer genoeg geëindigd in een 8-0 verloren wedstrijd. Een uitgebreid verslag van de hand van Dirk Blom is te vinden via de volgende link: http://www.svhielpen.nl/index.php/nieuws/81-keepersperikelen-zorgen-mede-voor-totale-offday