Verslag van 5 en 6 november 2021

In het weekend van 5 en 6 november kwamen alle teams, op de JO17 na, in actie. Op de vrijdagavond was het allereerst de beurt aan zowel de 35+ als de dames 30+. De heren 35+ heeft deze keer de wedstrijden afgewerkt bij gastheer Oudega (w). Het werd voor de Hielpers een avond met wisselende resultaten. Zo werd er met 1-0 verloren van Oudega (w), en met 2-0 van NOK. Daarentegen werd er ook twee maal gewonnen van Woudsend (1-0) en Bakhuizen (2-0). Door de behaalde resultaten staan de Hielpers nu 2e met 21 punten uit 12 wedstrijden. Het volgende 35+ toernooi zal plaats vinden op 19 november in Woudsend. De dames hadden deze avond ook hun eigen toernooi in Rutten bij RKO. Tijdens dit toernooi werd twee maal gelijk gespeeld tegen CVVO en RKO en er werd 2-0 gewonnen van TONEGO. Er werd één wedstrijd verloren van EBC/Delfstrahuizen met 2-0. Door de behaalde resultaten staan de dames eveneens op plaats 2, met 15 punten. Het volgende toernooi staat voor 19 november op het programma in Lemmer.

Op zaterdag stonden er 3 jeugdwedstrijden op het programma. De wedstrijd van de JO17 tegen NOK/Bakhuizen was namelijk afgelast. Zodoende was de enige thuiswedstrijd voor de jeugd de wedstrijd van de JO11 tegen OHH. Naar een eerste helft met veel kansen werd de klus de tweede helft geklaard. Uiteindelijk werd er namelijk met 9-3 gewonnen. De andere twee overige jeugdwedstrijden speelden zich af op Terschelling, waar de JO12 te gast was bij AVV uit Hoorn, en in Makkum. De wedstrijd op Terschelling werd uiteindelijk gewonnen met 9-1. Na 2 wedstrijden is de JO12 hiermee nog steeds ongeslagen. De wedstrijd in Makkum werd jammer genoeg met 7-2 verloren. Zij staan na dit resultaat op een 6e plaats met 9 punten uit 5 wedstrijden.

's Middags was het de beurt aan het tweede en het eerste. Het tweede moest om half één aantreden tegen Makkum 4. Deze wedstrijd werd uiteindelijk met 4-1 verloren. Een verslag van deze wedstrijd is te vinden via de volgende link: https://www.svhielpen.nl/index.php/nieuws/87-hielpen-2-heeft-eerste-goal-te-pakken.

Het eerste had om half drie een thuiswedstrijd tegen nummer 3 Boornbergum. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een knap 2-2 gelijkspel. Een verslag van deze wedstrijd is te vinden via de volgende link: https://www.svhielpen.nl/index.php/nieuws/88-wat-een-tros-bananen-al-niet-kan-doen