Verslag van 13 november 2021

Dit weekend was er beker/inhaal. Dit betekende dat er voor het eerste geen wedstrijd op het programma stond. Er stond in eerste instantie voor het tweede wel een wedstrijd op het programma tegen WPB 6, deze wedstrijd is echter afgelast. Dit betekent dat er van een wedstrijddag maar een trainingsdag is gemaakt.

Verder stonden er 's morgens wel een 3 tal jeugdwedstrijden op het programma. De JO12 speelde als enige thuis. Zij moesten aantreden tegen de JO12-1 van LSC uit Sneek. De JO12 had al eerder 2 wedstrijden gewonnen en deze wedstrijd werd hieraan toegevoegd. De wedstrijd werd namelijk met 10-1 gewonnen. Er stonden 2 uitwedstrijden op het programma, voor de JO17 en de JO11. De JO17 moest in Tjalleberd spelen tegen Aengwirden. Deze wedstrijd werd met 5-2 verloren. De JO17 staat hiermee naar 4 wedstrijden op plek 9. De JO11 heeft daarnaast met 2-1 gewonnen van Woudsend.

Volgende week komen alle teams weer in actie inclusief de 7-tallen op vrijdagavond.