Voorjaarsrapport 2022

Klas: Kleuters
Meester: Trainert
Hulpjuf: Grote Leider
Moment van beoordeling: wedstrijd tegen Boornbatsum (of zoiets)

Algemene beoordeling: 5.6
Toelichting: voorbereiding was redelijk, bijna niemand was te vinden in de kroeg, maar dit gold ook voor de trainingen. Wedstrijd was ook wisselend, vandaar een kleine voldoende over het algemeen.

Beoordeling trainingen: 6.0
Toelichting: er was het minimaal aantal benodigden op trainen en de trainingen werden redelijk afgewerkt. Vandaar een voldoende.

Beoordeling wedstrijdvoorbereiding vrijdag: 4.0
Toelichting: opkomst in het stamcafé was niet om naar huis te schrijven. Vandaar dat Meiland en Sjans voor het gehele elftal hebben gedronken. Een 10 voor de moeite, een 4 voor de uitvoering.

Beoordeling wedstrijdvoorbereiding zaterdag: 8.0
Toelichting: (Bijna) iedereen was keurig op het aangewezen tijdstip op de havenkade. Spullen waren er allemaal en er waren voldoende auto's. Minpuntje voor Sjans die de corveedienst min of meer overliet aan anderen. Vandaar een ruime voldoende met een kleine kanttekening.

Beoordeling warming up: 5.4
Toelichting: net een onvoldoende vanwege het nog moeten oppompen van sommige ballen, matig afrondwerk en het warme weer.

Beoordeling eerste helft: -3.0
Toelichting: 1-0 was persoonlijke fout van de Reportert in de communicatie met Mountain en Meiland. 2-0 was een zelfoverschattingsfoutje van Mountain. 3-0 was gewoon zonde en de 4-0 was wederom een foutje van de Reportert. Vandaar een beoordeling die er niet om liegt.

Beoordeling tweede helft: 7.0
Toelichting: tweede helft ging lekker. Sjans eerste doelpuntje in het eerste. Daddy scoort weer eens en we krijgen maar 2 doelpuntjes tegen in deze helft. Netjes toch? Voldoende dus.

Beoordeling derde helft: 10+
Toelichting: aangezien dit altijd wel een steady uitmuntend is, hoef ik hier niet veel toelichting op te geven. Gewoon zo doorgaan!

Beoordeling gehaktbal: 6.0
Toelichting: Ondanks het verkooppraatje van de gehaktbalman van BB, kom ik toch uit op een zesje. De jury was het er unaniem over eens dat ze wel eens beter hadden geproefd. Wel credits voor de bereidingswijze.

Overige beoordelingen:

Potentie: 11.3

Passie: 6

Strijd: 6

Zelfkennis: 2

Bier: 8

Outfit: on point

Deze beoordelingen zijn van invloed op het eindrapport. Even als de resterende wedstrijden.

Aankomende zaterdag Bakhúzee op het program. Thuis in eigen stadion. Er wordt sfeer verwacht, dus dat zal wel goedkomen dan. Mooi affiche, mooie ambiance.

Dit was 'm wel weer. Reportert is even 2 weekjes op vakantie, dus de verslagjes worden komende wedstrijden mogelijk (niet) door een ander geschreven. Hopen dat dat goed gaat voor jullie als lezers (ook voor de lezers aan de overkant van het ijsselmeer).

De groet'n vanonder de palmboom.

Dirk Blom