Chaos bij Hielpen verrast zichtzelf maar ook de tegenstander

Na een overwinning op Mulier was de stemming positief naar het afegelegen CVO. Tijdens de reis gingen een aantal spelers via de Mac wegens hongersnood.

1STE HELFT

Hielpen heeft de beste kansen van de 1ste helft!

Na een chaotische begin over wie waar moet staan, begint Hielpen met een valse start aan de wedstrijd. Ondanks dat komt Hielpen op een 0-1 voorsprong door Abba. CVO weet het even niet meer. Zo krijgt Likjen Jappe volgens de meesten 2 niet te missen kansen. In theorie had Hylpen 0-3 voor kunnen staan, maar de praktijk wijst het helaas anders uit. Zoals wel vaker.

RUST:

Iedereen gaat met een positief gevoel de rust in. Wetende dat we nog niet van CVO af zijn.

2DE HELFT

Zand in de motor bij Hylpen.

Het loopt niet meer zoals in de 1ste helft. De nummer 7 van CVO komt er regelmatig langs bij Kevin. Daardoor komt de voorzet bij de vrije man en staat het 1-1. Het staat ook al snel 2-1 op dezelfde wijze. Fitboy fc Joon wordt gewisseld voor 3D en Mountain komt er in voor Kevin. Ondanks de wissels komt Hielpen niet tot scoren. Wel pakten Mountain en Abba een gele kaart. De uitleg hiertoe was onduidelijk. CVO weet vanuit de corner vervolgens nog de 3-1 te maken. Maar Likjen Jappe lijkt te hebben geleerd van de eerste helft. Na een steek bal van Abba komt Likken Jappe 1 op 1 met de keeper. Vervolgens tikt hij de bal behendig over de keeper en het staat 3-2. Valt er een resultaat te behalen? Antwoord: nee. CVO maakt 4-2 en is dit de eindstand.