Verslag van 15 oktober 2021

Dit weekend stonden er voor SV Hielpen maar een paar wedstrijden op het programma.Het eerste, tweede en alle jeugdteams waren vrij. De enige wedstrijden waren op vrijdagavond voor de dames 30+ en de heren 35+.

De dames moesten aantreden in Delfstrahuizen voor hun 7 tegen 7 toernooi. Voor de dames is dit toernooi met wisselende resultaten verlopen. Zo werd er verloren van EBC/Delfstrahuizen met 0-2, van CVVO met 0-2 en van RKO (Rutten) met 0-1. De wedstrijd tegen TONEGO werd met 1-0 gewonnen. Door de resultaten staan de dames nu 4e met 7 punten. Het volgende toernooi voor de dames staat voor 5 november op het programma in Rutten.

Het toernooi van de heren 35+ vond plaats in Bakhuizen. Hier werd enkel verloren van koploper NOK met 0-1. De overige wedstrijden zijn in een overwinning omgezet. Dit waren een 3-5 overwinning op gastheer Bakhuizen, 3-0 tegen Woudsend en 1-3 tegen Oudega (W). Door het behaalde aantal punten staan de heren nu 2e met 15 punten uit 8 wedstrijden. Het volgende toernooi vindt plaats op 5 november in Oudega (W).

Verder zijn er volgende week weer meerdere teams die in actie komen. Zo moet het eerst thuis om 14:30 aantreden tegen Irnsum, dat afgelopen weekend met 9-0 gewonnen heeft van WWS. Door deze overwinning is Hielpen 1 zonder te spelen gestegen van plaats 12 naar 11.

Verder zullen er 's morgens nog een twee tal jeugdwedstrijden op het programma staan. De JO17 zal thuis om 10:15 tegen ONS JO17-2 spelen. De JO15 zal in De Blesse om 11:00 uur spelen tegen de JO15-2.