Verslag van 20 november 2021

Er stond oorspronkelijk dit weekend een vol voetbalprogramma in de boeken. Het werd echter allemaal een beetje anders. De wedstrijden van de vrijdagavond van de 35+ en de Dames 30+ zijn verplaatst en de wedstrijden van de JO15 tegen Heerenveens Boys en de JO12 tegen Harlingen zijn afgelast. Dit betekent dat er dus zodoende dit weekend nog een 4 tal wedstrijden op het programma stonden.

's Morgens was het als allereerst de beurt aan de JO11 en de JO17, respectievelijk tegen Joure JO11 en Joure JO15, dus twee ploegen van dezelfde vereniging. De punten tegen Joure bleven in beide gevallen in Hindeloopen. De wedstrijd van de JO11 werd met 5-3 gewonnen en van de JO17 met 3-2. Hierdoor staat de JO11 nog steeds bovenaan met 12 punten uit 4 wedstrijden en de JO17 neemt de 9e plaats in met 7 punten uit 6 wedstrijden.

's Middags kwamen de senioren in actie. Thuis stond er een wedstrijd van het 2e op het programma tegen ONS 2 en het eerste moest de punten zien te halen in Arum. De wedstrijd van het tweede werd uiteindelijk jammer genoeg verloren met 1-0. Een uitgebreid verslag is te lezen via de volgende link: http://www.svhielpen.nl/index.php/nieuws/91-hielpen-2-verliest-ondanks-sterk-spel-van-ons.

De wedstrijd van het eerste werd ook jammer genoeg verloren. De einduitslag was 2-0 in het voordeel van de Arummers. Het complete verslag van deze wedstrijd is te vinden via: http://svhielpen.nl/index.php/nieuws/93-pech-is-de-grote-winnaar.

De volgende wedstrijd voor het eerste is thuis tegen Heerenveen. Voor het tweede staat er een derby tegen QVC op het programma. Deze wedstrijd vindt plaats in Stavoren.