Verslag 27 november 2021

Hoewel er in eerste instantie voor SV Hielpen 6 wedstrijden op het programma stonden werden dit er uiteindelijk 3. De wedstrijden voor de JO12 en JO17 tegen respectievelijk SJO DFC (Dronrijp/Menaldum) en Langezwaag waren afgelast. De wedstrijd die verder voor het tweede op het programma stond tegen QVC 4 was eveneens afgelast,vanwege het veld.

Dit betekende dat er dus 's morgens voor de jeugd nog 2 wedstrijden over waren en verder kwam 's middags nog het eerste in actie tegen VV Heerenveen (za). Zo speelde allereerst de JO11 in en tegen Oeverzwaluwen. Deze wedstrijd eindigde in een 3-5 overwinning, wat betekent dat de JO11 na 5 wedstrijden 3 punten los staat van de nummer 2. Met nog 2 wedstrijden te gaan is de JO11 dus op kampioenenkoers! De andere wedstrijd was  een thuiswedstrijd voor de JO15 tegen Flevo Boys JO15-3 uit Emmeloord. Deze wedstrijd eindigde in een 3-2 overwinning. Hierdoor staat de JO15 na 6 wedstrijden met 12 punten op een 6e plaats.

's Middags was het dus enkel de beurt aan het eerste tegen vv Heerenveen. Jammer maar helaas eindigde deze wedstrijd in 4-2 in het voordeel van Heerenveen. Hiermee staat het eerste na 8 wedstrijden op plaats 11. De volgende wedstrijd voor het eerste is uit om 14:30 in en tegen Bakhuizen. Een verslag van deze wedstrijd is te vinden onder de volgende link: http://www.svhielpen.nl/index.php/nieuws/95-vervroegde-kerst-special-levert-helaas-geen-punten-op