Verslag 4 december 2021

Er stonden in beginsel voor Hielpen 5 wedstrijden op het programma. De wedstrijd van de JO11 was echter afgelast, dus zodoende werden het er uiteindelijk 4. 's Morgens was het eerst de beurt aan de jeugd. 's Middags kwam het tweede in actie. Het eerste had er verder maar een trainingsdag van gemaakt. De KNVB heeft eerder deze week bekend gemaakt dat alle teams uit de a-categorie vervroegt winterstop hebben. Dit betekent dat de geplande wedstrijden tegen Bakhuizen en WWS voorlopig zijn uitgesteld.

Zoals gezegd kwam eerst de jeugd in actie. De eerste wedstrijd was voor de JO12 tegen de JO12 van Zeerobben. Dit eindigde in een 7-0 overwinning. In de wedstrijd hadden de Hielpers een sterk overwicht. Maar op het moment dat het nog 0-0 stond kreeg Zeerobben wel een dot van een kans. Deze werd goed gepakt door de Hielper keeper. Verder zijn ze niet meer in de problemen gekomen. Door deze overwinning staat de JO12 met 18 uit 6 wedstrijden op de eerste plaats. De volgende wedstrijd is uit in Bolsward. Hierna kwam de JO17 in actie tegen DWP JO17. Het stond lang gelijk. De stand in de rust was dan ook 2-2. Het mocht echter niet baten. De punten gingen wel mee naar Sint Johannesga. De wedstrijd eindigde in 2-4. Door dit resultaat staat de JO17 op een 9e plaats met 8 punten uit evenveel duels. De volgende wedstrijd is in en tegen Emmeloord. De laatste jeugdwedstrijd was voor de JO15 tegen RKO uit de polder. De uitslag is op het moment van schrijven nog niet bekend. Het enige bekende is dat de JO15 één goal heeft gemaakt en over de rest was men de tel kwijt. De volgende wedstrijd voor de JO15 is de derby tegen Oeverzwaluwen.

's Middags was het dus de beurt aan het tweede in de derby tegen Workum 4. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 0-8 voor de Workummers. Een verslag van deze wedstrijd is te vinden via de volgende link: http://www.svhielpen.nl/index.php/nieuws/96-hielpen-2-speelt-tweede-helft-0-0