Verslag van 11 december 2021

Voor de senioren is dit het laatste weekend dat deze in actie komen. Somige jeugdteams komen een week later ook nog in actie. In eerste instantie zou er voor het eerste een oefenwedstrijd tegen De Wâlde op het programma hebben gestaan, wee het niet dat deze is afgelast. Zodoende was het enige seniorenteam wat moest spelen het tweede en wel te verstaan tegen Franeker 7.

's morgens was het dus eerst de beurt aan de jeugd. De enige thuiswedstrijd was voor de JO15 in de derby tegen Oeverzwaluwen. Deze wedstrijd werd jammer genoeg met 4-6 verloren. Door dit resultaat staat de JO15 op een 6e plaats met 12 punten uit 7 wedstrijden. De volgende wedstrijd is op 18 december tegen EBC. Verder speelde de JO17 nog in Emmeloord. Deze wedstrijd werd verloren met 8-0, waardoor de JO17 8 punten heeft en op een 10e plaats staat. Verder waren er bij Hielpen twee ploegen die kampioen konden worden. Dit waren de JO11 en de JO12. Hiervoor moesten beide teams dan wel winnen van respeltievelijk Workum JO11-2 en Bolsward JO12-1. Dit lukte de JO11 door een 1-7 overwinning en hiermee kon het dus ook met ere met de veekar door Workum!! Een prachtig resultaat en kampioen met alle wedstrijden die in een overwinning omgezet zijn. De JO11 heeft namelijk 18 punten na 6 wedstrijden. Daar waar het de JO11 lukte om kampioen te worden verloor de JO12 jammer genoeg met 2-1 in Bolsward. De JO12 heeft uiteindelijk na 5 wedstrijden 12 punten.

's Middags was het dus de beurt aan het tweede in Franeker. De wedstrijd werd uiteindelijk omgezet in een prachtige 2-5 overwinning en hiermee waren de eerste punten voor het tweede een feit. Een verslag van de wedstrijd is te vinden via de volgende link: http://www.svhielpen.nl/index.php/nieuws/98-hielpen-2-heeft-eerste-overwinning-te-pakken