Na een welverdiende zomerstop is het eerste van Hielpen weer terug op de groene velden van De Meenskar. Sinds de tweede week van augustus zijn de mannen van trainer Amsterdam weer aan de slag met een zo goed als intacte spelersgroep. We hebben afscheid genomen van ‘Aete Henry’ en Stein mogen verwelkomen. De spelers bereiden zich voor op een veelbelovend seizoen, waarin minimaal de top vijf moet worden gehaald.

Aanstaande zaterdag, 24 augustus, wordt er thuis geoefend om 14:30 uur tegen WWS uit Wirdum. De week daarop vinden er weer twee trainingen plaats, waarna het eerste zich kan opmaken voor een uitduel in de beker, op zaterdag 31 augustus om 15:00 uur in en tegen vierdeklasser Franeker. Zaterdag 7 september mogen we aantreden tegen een oude bekende, die ook weer uitkomt in de vijfde klasse: De Walde komt op bezoek, en op De Meenskar wordt er om 14:30 uur afgetrapt. Op 14 september sluiten we de bekercampagne af met een uitwedstrijd in en tegen Nijland, dat uitkomt in de derde klasse.


Na de bekercampagne starten we op zaterdag 21 september met de competitie. In Witmarsum mogen we om 14:30 uur aantreden tegen Mulier.


Graag zien wij jullie allen weer langs de lijn, en we hopen aan het einde van de competitie wél met een tastbare prijs te kunnen eindigen!

Bezoekadres

Het Oost 26
8713 JP  Hindeloopen

Nummer kantine 0514-522116

E-mail info@svhielpen.nl 

Hoofdsponsor