Wido Amsterdam nieuwe hoofdtrainer SV Hielpen

Vanaf komend seizoen (2023-2024) zal Wido Amsterdam de nieuwe hoofdtrainer zijn van SV Hielpen. De 40 jarige Hindelooper volgt hiermee Kerst Heida op, die afgelopen seizoen en dit seizoen nog hoofdtrainer is.

Amsterdam is momenteel zijn trainerscursus aan het afronden en SV Hielpen zal zijn eerste ploeg zijn in de standaardklasse. Eerder was hij actief als jeugdtrainer bij SV Hielpen en Bakhuizen. Daarna was hij assistent-trainer bij Bakhuizen 1 en dit seizoen is hij trainer van Oeverzwaluwen 2.

Hiermee denkt het bestuur de juiste kandidaat gevonden te hebben om het goede werk van Heida voort te zetten. Heida heeft het voor elkaar gekregen om een totaal nieuw team in de standaardklasse in twee seizoenen goed op de ‘rails’ te krijgen en bovendien een hecht team te smeden. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we dit seizoen onder Heida op een mooie positie op de ranglijst zullen afsluiten.

Aan Amsterdam straks de taak om verder te bouwen met dit jonge talentvolle team en de ingezette weg omhoog door te zetten. Als bestuur zijn wij verheugd dat we Amsterdam deze kans kunnen bieden als hoofdtrainer van een 1e team. Wij wensen hem dan ook alvast heel veel succes!