SVHielpen op naar Blokzijl

Daar staan we dan op de Hielper haven en klaar voor vetrek. Na 2 goeie trainingen gaan we dan ook voor resultaat tegen Blokzijl nadat er de vorige keer thuis 2-2 is gespeeld.

Onderweg naar Blokzijl

Daar gaan we dan op naar Blokzijl! Het is wel een eindje rijden vanuit Hielpen dus iedereen dacht hetzelfde. Het is maar goed dat Sjans niet op het rijrooster van deze week staat.....

Nu over de wedstrijd we beginnen zoals gewoonlijk met de opstelling.

Achterin staan Mountain, El capitano, Eize (bijnaam moet nog gekozen worden) en Daddy. Op ons middenveld staan Mo'tje, 3D en Aete. En in de voorhoede staan Abba, Likje Jappe en Poiesz.

En dan nu gaan we het hebben over de wedstrijd.

De wedstrijd gaat van start en het begint niet zoals we hadden gewild. Na een vrije trap wordt door een van onze spelers de bal in het eigen doel gelegd. En staan we binnen een aantal MINUTEN al 1-0 achter tegen Blokzijl.

Na het goal van Blokzijl wordt Hielpen even wakker geschud. Hielpen heeft meer balbezit en begint te voetballen. El capitano is er klaar mee en besluit net als Messi alleen op pad te gaan! El capitano gaat de ene na de andere speler voorbij en geeft ook nog eens de perfecte bal naar Abba die de bal om de keeper in de korte hoek legt 1-1.

Kort na de goal van Abba, krijgt onze Mo'tje een gele kaart. Lekker voor de boetepot en onze leuke teamuitjes!

Het is rust en het staat 1-1 in Blokzijl. Kerst Heida en DGL doen hun verhaal. Ook wordt er gewisseld in de rust Poiesz eruit Thomos erin.

Dan na rust de wedstrijd gaat weer door en SVHielpen heeft een aantal kansjes die niet worden benut. Blokzijl probeert wat kansjes te maken. Dan in de 63 minuut geeft Daddy een mooie voorzet op Abba die hem vol met de hand recht op de keeper gooit. Handsbal de scheids kan er niet om lachen en beloont Abba met een Geel gekleurd kaartje ook lekker voor de boetepot! Wel is Abba nu geschorst voor de volgende wedstrijd...

Het staat nog steeds 1-1 Hielpen is aanvallender en Blokzijl loert op kansjes. Een speler van Blokzijl wordt ingespeeld en Mo'tje probeert de bal aftepakken hij raakt de bal maar de scheids vindt een sleiding van achter te gevaarlijk en geeft Mo'tje zijn 2e gele kaart.... Hielpen door met 10 man. De boetepot goed gevuld, maar Hielpen nog niet tevreden!

In de 75ste minuut krijgt Hielpen een corner. Daddy slingert de bal zo richting de 2e paal, de keeper zit mis en daar staat natuurlijk Abba. Die de bal zo binnen tikt hem, 1-2 voor SV Hielpen.

SV Hielpen geeft al zijn kracht totdat het laatste fluitsignaal klinkt en neemt uiteindelijk 3 punten mee uit Blokzijl naar huis.

Eindstand 1-2 voor SV Hielpen